Virsli
Leveles tészta
Ketchup
Sajt
A leveles tésztát kinyújtom vagy kitekerem attól függ milyet vettem.Megkenem ketchuppal.Hosszában ujjnyi vastag csíkokat vágunk úgy,hogy a széleinél hagyjunk legalább 2-3 cm-t.Bele fűzöm a virsliket.Megszórom sajttal a tetejét.Mehet be a sütőbe 180 fokon légkeveréses programon kb 20-25 percre amíg a sajt meg nem pirul a tetején.
1. A leveles tésztát szét kell elég vékonyra sodorni. 2. Elkészíted a tölteléket: 15 dkg szalonna felaprítva, 1 hagyma, 10 dkg sonka, 2 ek kecsap, 10 dkg sajt lereszelve, só, b...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt cukros langyos tejben felfuttatjuk. A liszthez keverjük a sót, majd hozzáadjuk a tojást, a felfuttatott élesztőt és olajat, majd alaposan kidolgozzuk. kb. 1 órát leta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat gyúrjuk össze annyi tejföllel, hogy nyújtható, de ne túl lágy tésztát kapjunk. A tésztát nyújtsuk vékonyra ( kb. 4 - 5 mm, mivel sülés közben egy kicsit emelkedni f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjastul puhára főzöm a sós vízben, majd hideg vízzel átmosom, lehúzom a héját és áttöröm. Félreteszem és hagyom teljesen hidegre kihűlni. Csak akkor kezdek a tésztána...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű