2 bögre liszt
2 bögre túró
1,5 bögre gyümölcs
1 bögre kefir
1 bögre cukor
fél bögre olaj
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
fél csomag sütőpor
fél citrom
Egy tálban keverd össze a tojást, a kefirt, az olajat és a cukrot. Add hozzá a vaníliás cukrot, facsard hozzá a citrom levét, és reszeld hozzá a héját. Dolgozd hozzá a sütőporral vegyített lisztet, végül pedig a villával kicsit átnyomkodott túrót. Az egészet alaposan dolgozd össze.
Öntsd a tésztát egy kivajazott és kimorzsázott tepsibe, majd szórd rá a gyümölcsöt. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 20 perc alatt. Teszteld, hogy átsült-e. Ha beleszúrsz egy hegyes kést vagy tűt, és nem ragad rá massza, kiveheted a sütőből. Porcukorral meghintve kínáld.
Egy pohár tejbe keverünk annyi capuccinóport, mintha meginni szeretnénk. Cukor ne legyen benne, ezután tányérba öntsük ki, ne pohárban legyen! A tejfölt a kristálycukorral, vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz étcsokoládét felolvasszuk és kihűtjük, majd belekeverjük a mascarponébe a cukorral együtt. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd a kakaóport és összedolgozzuk a masca...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananász levét leöntjük, és beleáztatjuk a mazsolát. A túrót áttörjük, összekeverjük 1-2 csomag vaníliás cukorral és ízlés szerinti mennyiségű porcukorral, valamint annyi tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét felverjük. Az öt tojás sárgáját elkeverjük a cukorral és a vanilincukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, az olajat, majd a sütőporral kevert lisztet, a kak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű