1. emelet
25 dkg darált keksz,
5 dkg lágy margarin,
5 dkg porcukor,
kevéske tej
A darált kekszet a porcukorral, margarinnal és fokozatosan hozzáadott tejjel, linzer tészta keménységűre gyúrjuk (gyurma állagú). Ezt egy megfelelő edény alján egyenletesen elsimítjuk.
2. emelet
25 dkg túró,
10 dkg porcukor,
2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín,
1 csomag vaníliás cukor
A túrót összetörjük, majd a porcukorral, vaníliás cukorral és a keményre felvert tejszínhabbal összekeverjük.
Rásimítjuk a keksz rétegre.
3. emelet
2 csomag „Aranka” (vagy ” Gála”) főzés nélkül készíthető vaníliás krémpor, 5 dl tej, 1 csomag vaníliás cukor
A krémport habverővel a tejjel, vaníliás cukorral kemény krémmé verjük.
Rásimítjuk a túrókrémre.
4. emelet
2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín
Ezek édesített tejszínek, ezért külön cukrozást nem igényelnek.
A tejszínt nagyon kemény habbá verjük.
Rákenjük a vaníliás krémre.
A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk.
Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, lefedem, 30-40 percig pihentetem, ezalatt előmelegítem a sütőt 175 fokra. A pihenőidő letelte után olajozott nyújtófával vagy két sütőpapír...
Elkészítési idő: 1:30percA csokoládét a vajjal gőz felett olvaszd fel,Ha kész vedd le ,A tojásokat keverd simára a cukorral,kapard hozzá a vaniliát,Keverd hozzá az olvadt csokihoz,szitáld hozzá a lisztet ,...
Elkészítési idő:1. Keverje krémes állagúra a vajat, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd adja hozzá a tojást és keverje az egészet addig, míg világos és habos állagú masszát nem kap. 2. Adja h...
Elkészítési idő: 1 ora