1 l tej, 1 kg liszt, 30 dkg kristálycukor, 30 dkg zsír, 1 egész tojás, 1 cs sütőpor.
A hozzávalókból lágy tésztát csinálunk és a ostyasütőben sütjük. Ha tészta közben sűrűsödne, egy kis tejjel higítjuk.
A hagymát apróra felvágjuk vagy lereszeljük. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát majdnem puhára főzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. Felforrósítjuk az olaj felét, majd hozzáforgatjuk a burgonyát, és néhány percig pirítjuk. Félretesszük. Felfo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHámozzuk meg a paradicsomot. Ennek a leggyorsabb és talán legkényelmesebb módja az, ha a paradicsomot a felszínén keresztben bevágjuk, leforrázzuk, majd jeges vízben hirtelen lehűt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű