1 l tej, 1 kg liszt, 30 dkg kristálycukor, 30 dkg zsír, 1 egész tojás, 1 cs sütőpor.
A hozzávalókból lágy tésztát csinálunk és a ostyasütőben sütjük. Ha tészta közben sűrűsödne, egy kis tejjel higítjuk.
A zöldbabot előfőzöm (ne legyen túl puha) sós, fokhagymás vízben. A tojásokat habosra felverem és beleteszem a reszelt sajt felét. Egy jénai tálat vajjal kikenek, zsemlemorzsával...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A májat megtisztítjuk az inaktól, megmossuk, és apró kockákra vágjuk. Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nem egyformára daráljuk, hanem két méretre: egy finomabbra, ez lesz a töltőanyag, ami egyenletesebbe teszi a kolbász állagát, és durvábbra, ami pedig javítja a textúráját, s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű15 dkg cukrot karamellizálsz,,,majd felöntöd 3 dl tejjel,,,6 dkg keményítőt elkeversz 4 kanál vízzel,,,és belefőzöd,majd ha kihűl kihabosítod 30 dkg margarinnal Ha süti tetejét is...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes