2 dl habtejszín
édesítő ízlés szerint, nyírfacukor vagy Lovely Sweet
1/2 tk vanília kivonat
20 dkg fagyasztott málna
1. Verd kemény habbá a tejszínt az ízlésed szerinti mennyiségű édesítővel, illetve a vaníliával.
2. Morzsold szét a jeges málnát
3. Forgasd bele a tejszínhabba a málnát, majd az így kapott krémet oszd szét csinos poharakba. Fogyasztásig mehet a mélyhűtő
Ha este szeretnétek megenni, készítsd el már délután, így csak elő kell venni a hűtőből.
- Próbáld ki más gyümölccsel is! Eperrel, szederrel, meggyel vagy barackkal szintén nagyon finom!
- Ha friss gyümölccsel készíted, érdemes előtte lefagyasztani, így szebb, igazán felhőszerű lesz a krém!
A tésztához a lisztet, a sütőport és a porcukrot egy tálban elkeverjük, a puha margarint apró kockákra vágjuk, és belemorzsoljuk a lisztes keverékbe. A tojást és a tejfölt is hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. Ha nem szilikonos a muffin formád, akkor kend ki kókuszzsírral. Egy nagy tálban keverd össze a fehérjét, az édesítőt, a kókusz lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekavarjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Én nagyméretű tepsit használtam 38 / 25 és igy is csodásan felnőtt A tetejét megszórjuk a durvára vágott...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűDagasztó gépben minden hozzávalót belerakunk, kivétel a kakaópor. Ha a tészta összeállt, kivesszük és elfelezzük, az egyik felét félre tesszük másikat visszarakjuk a gépbe, adunk h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű