1 édesburgonya
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss rozmaring, apróra vágott
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
A görög joghurt metélőhagyma dip:
1 csésze sima joghurt görög
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
¼ teáskanál só
¼ teáskanál bors
Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C.
2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors.
3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe bélelt pergamenre. Süssük 20-25 percig, essek felénél.
4. Készítsen dip míg krumpli sütés. Keverjük össze az összes dip hozzávalókat egy kis tálban, majd tegye félre a hűtőbe, amíg készen áll a használatra.
5. Jó szórakozást!
A narancsot alaposan megmossuk, a vajat a porcukorral habosra keverjük elektromos keverőgéppel, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tésztát össze gyúrjuk, kelesztjük, majd kinyújtjuk a szélébe virslit teszünk a tésztát ráhajtjuk bevagdossuk és kiforgatjuk megtöltjük a tészta közepét feltéttel majd sütőbe tess...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcukrot a tojással ki keverjük, majd hozzá adjuk a többi hozzávalókat, ki dolgozzuk, majd hidegre tesszük kicsit pihenni,lehet darálni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű