5 kanál kávézacc
2 evőkanál méz
3 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A lefőzött kávézaccot keverd össze a mézzel és az olívaolajjal. Keverd össze alaposan a hozzávalókat, tedd egy üvegbe és zárd le, 1 órára hagyd üvegbe
EA lefőzött kávézaccot keverd össze a mézzel és az olívaolajjal. Keverd össze alaposan a hozzávalókat, tedd egy üvegbe és zárd le, 1 órára hagyd üvegbe
Egy óra pihentetés után mosd meg az arcod és a nedves bőrre vidd fel a kencét, majd körkörös mozdulatokkal kb. 3 percig masszírozd a bőrödbe. Használd úgy, mint egy arcradírt. Ha kész, langyos vízzel öblítsd le és gyönyörködj a csodában!
A tejfölt alaposan elkeverem a fahéjjal. A befőtt levét kevergetés közben folyamatosan adagolom hozzá, hogy ne csomósodjon össze a tejföl. Hozzáadom a rumaromát, a citromlevet és a...
Elkészítési idő:A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sö...
Elkészítési idő: kb. 1 óra