5 kanál kávézacc
2 evőkanál méz
3 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A lefőzött kávézaccot keverd össze a mézzel és az olívaolajjal. Keverd össze alaposan a hozzávalókat, tedd egy üvegbe és zárd le, 1 órára hagyd üvegbe
EA lefőzött kávézaccot keverd össze a mézzel és az olívaolajjal. Keverd össze alaposan a hozzávalókat, tedd egy üvegbe és zárd le, 1 órára hagyd üvegbe
Egy óra pihentetés után mosd meg az arcod és a nedves bőrre vidd fel a kencét, majd körkörös mozdulatokkal kb. 3 percig masszírozd a bőrödbe. Használd úgy, mint egy arcradírt. Ha kész, langyos vízzel öblítsd le és gyönyörködj a csodában!
Valószínűleg te is úgy csináltad eddig, hogy kevés olajon vagy vajon pirítottál sok prézlit. (Használj vajat, sokkal, de sokkal finomabb úgy!) De ami a lényeg: kellemesebb lesz a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet). Besóztam, citromlével meglocsoltam. A tejszínes k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű