Hozzávalók: 2
2 közepes fehér burgonya
4 evőkanál vaj, olvasztott
1 csésze parmezán sajt, reszelt
½ teáskanál fekete bors
1 evőkanál fokhagyma por
1 evőkanál paprika
1 teáskanál só
Petrezselyem, apróra vágott (díszíteni)
Melegítsük elő a sütőt 325ºF / 160ºC.
2. Helyezze a nyárson a burgonya és finoman tolja a nyárs végig azt.
3. Tartsa éles, vékony késsel ferdén vágott és az ellenkező irányba fordul a darabolt burgonya.
4. Óvatosan szétterülnek a burgonya le a hosszát a nyárs, amíg van még különbség a szeleteket alkotó spirál.
5. A vajat megolvasztjuk, és ecsettel egész burgonya.
6. Egy közepes tálban össze parmezánreszelő, fekete bors, fokhagyma por, paprika, és a sót.
7. A darabolt burgonya az edény fölé, és lapáttal a keveréket egész burgonya, amíg teljes mértékben bevonjuk.
8. Rest burgonyát egy tepsibe úgy, hogy lebeg az alján a lap.
9. Bake 25-30 percig, vagy amíg szépen pirított.
10. Díszítsük további parmezán és a petrezselymet.
11. Hagyjuk hűlni 5 percig.
burgonyát meg töröm csomó mentesre és mindent bele teszek jól össze dolgozom és golyókat formálok belőle reszelékbe forgatom közbe meg lehet kóstolni kinek ízlése szerint milyen éd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKb 30- 40 perc a dagasztás ideje géppel. Kelesztőtálban 40 percet kelesztjük. Minden műveletnek áldásos a meleg, huzat mentes konyha. Lisztezett felületre borítjuk, formázzuk, óva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKülön edénybe mérjük ki a száraz és a folyékony hozzávalókat. Ezután öntsük őket egybe és gyúrjuk össze. Pihentessük a tésztát 10 percig. Addig borítsunk le sütőpapírral e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikavarjuk a cukorral, majd tovább keverve hozzáadjuk az olajat meg a tejet. A lisztet összekeverjük a sütőporral és beledolgozzuk a tojásos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű