2 Piskóta:
10 tojás
10 kanál cukor
2 cs. sütőpor
1 kanál kakaó
9 kanál lisz
Sárga vanília krém:
1 liter hideg tej
7 kanál cukor
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. vaníliás pudingpor
2 tojás
csokiöntet
Mazsola
Rum
Durvára vágott dió
Tejszínhab
Süssünk két piskótát, egy simát és egy kakaósat. Ha kihűltek kockázuk fel. A mazsolát áztassuk rumaromába. Vágjuk durvára a diót. Készítsük el az önteteket. A sárga krémhez keverjük össze a pudingport a cukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral, és a ideg tejjel. Ezt a masszát felforraljuk majd sűrűre főzzük. A tojásfehérjét felverjük, kemény habbá majd hozzáadjuk a sárga krémhez és fakanállal összekeverjük.
Elkészítjük a csoki öntetet és a tejszínhabot. Egy tálba összerétegezzük és egy éjszakára hidegre teszük.
Az almát hámozzuk meg, vágjuk négy felé, majd távolítsuk el a magházat. Ezután vágjuk fel ízlés szerint, majd facsarjuk rá a citromlevet, és keverjük alaposan össze. (Én kisebb dar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖssze gyúrjuk. Elfelezzük, nyújtjuk, közé a töltelék és mehet a sütőbe.(Tetejét célszerű megkenni tojással, illetve villával kicsit megbökdösni, mielőtt sütőbe tesszük :) Sütés ut...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű