8 dl tej
8 evőkanál búzadara
2 db tojás
4 evőkanál cukor/ xilit
5 dkg vaj
25 g csokoládés pudingpor
7 dl tejet tegyünk fel melegedni. Mikor már meleg szórjuk bele a 8 evőkanál búzadarát.
A maradék 1 dl tejben keverjük el a pudingport. Adjuk hozzá a tejbegríz alaphoz. Folyamatosan keverve, hogy ne legyen csomós☺főzzük meg a tejbegrízt.
Keverjük el benne a vajat.
A tojásokat válasszuk ketté. A fehérjéket két evőkanál cukorral/xilittel verjük kemény habbá.A sárgáját keverjük fehéredésig szintén két evőkanál cukorral/xilittel.
A kikevert tojássárgáját adjuk a tejbegrízhez. Ha mégis lennének kis csomók, akkor ezt a fázist lehet robotgéppel csinálni.Végül óvatosan, hogy ne törjön össze, keverjük hozzá a felvert habot.
A száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A tojást, a langyos tejet és az olvasztott vajat pedig egy másik tálban felverjük. A liszthez hozzáöntjük jó sűrű kevergetés melle...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA kevert túrós süti elkészítéséhez egy keverőtálban a tojásokat habosra keverjük a cukrokkal, a villával áttört túróval és a tejföllel, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert liszte...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA fehér tésztához a tojás fehérjékből a cukorral kemény habot verünk. Az átszitált lisztet, sütőport és a kókuszreszeléket összekeverjük és óvatosan a habhoz keverjük,végül a citr...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűKrémesre keverjük a cukrot a vajjal. Hozzáadjuk a tojást, a vanília aromát és a narancshéjat (vagy narancs aromát), és alaposan összekeverjük. Lassan adagoljuk hozzá a lisztet és...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű