- 50 dkg darált keksz,
- 10 dkg vaj,
- 2 ek. kakaópor,
- 20 dkg porcukor,
- 1 csomag kókuszreszelék,
- meggybefőtt
A kekszet elkeverjük a cukorral, a kakaóval és a szoba-hőmérsékletű vajjal. A meggybefőtt levéből annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készítünk belőle és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben. Tetszés szerint, egy szem meggyet is tehetünk bele.
Előző este a krémhez felolvasztjuk a darabokra tört csokoládét a tejszínben. Megvárjuk, míg kihűl és hűtőbe tesszük. A tojássárgákat habosra verjük a cukor kétharmadával...
Elkészítési idő:A vajat habosra keverjük a cukorral, sóval, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. A répa levét kinyomkodjuk, majd a masszához adjuk a narancshéjjal és narancslével együtt, és...
Elkészítési idő:A cukrot a vajjal és a mézzel felolvasztom. Közben kibélelek zsírpapírral egy kisebb tepsit, beleszórom a száraz anyagokat, majd ha felolvadt a cukros vajas méz, az egészet ráborít...
Elkészítési idő: 1 óraA diót ledaráljuk. A lisztben elkeverjük a porcukrot, a darált diót és a sütőport, belemorzsoljuk a vajat, majd egy tojással gyorsan összegyúrjuk a tésztát. Folpackba csomagolva...
Elkészítési idő: