30 dkg liszt
10 dkg porcukor
30 dkg reszelt alma
3 egész tojás
1/2 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
fahéj ízlés szerint
A hozzávalókat egy tálban összekeverni, majd egy kisebb tepsiben 190 fokra előmelegített sütőben készre sütni. Ha kihűlt porcukorral meghinteni, és felszeletelni.
Nagyon finom teával, tejjel kakaóval reggelire, vacsorára :)
Leterítettem a nedves konyharuhát az asztalra, és rátettem egy réteg réteslapot. Egy kis lábasba olajat öntöttem, és egy kenő-ecset segítségével óvatosan megcsepegtettem a lapot o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ecetet a vízzel elvegyítjük, egy tálban az összetevőket összegyúrjuk ( az 1 ek vaj kivételével). Lisztes deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, vékonyan megkenjük puha vajjal, és fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a tojást habosra keverjük. Az almákat lereszeljük, a levét kinyomjuk. Az almalével és a citromlével kenhetőre keverjük a lekvárt, majd hozzáadjuk a diót és a felvert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután egy sütőpapírral bélelt kb 20 x 30 cm - es tepsibe simít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű