-4 db virsli
-2 szelet császárszalona
-1 fej hagyma
-1 paprika
-1 evőkanál liszt (rántáshoz)
-olaj
-ételízesítő
-só
-bors
-konzerv vörös bab vagy fehér bab
-fűszerek ízlés és kedv szerint
A hagymát ,megdinsztelem az olajon ,belevágom a császárszalonnát, virsliket karikákra és készre főzöm.
Beleteszem a konzerv babot fűszerezem ízlés szerint.
Legvégén a lisztből rántást készítek és azzal is összefőzöm.
a hús olajon megpirítjuk hozzáadjuk az anyagokat és összefőzzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este átmosom a lencsét és bő vízben hagyom ázni másnapig. Az alaplé hozzávalóit felteszem főni annyi vízben, amekkora mennyiségű főzeléket szeretnék (persze a lencsénk men...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított, feldarabolt zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megsózzuk, borsozzuk, beledobjuk a fokhagymát és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Közben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépákat felkarikázom, majd a felhevített kókuszolajon kicsit megpirítom. Hozzáadom az összezúzott fokhagymát, átkeverem, majd mikor már érezhető a fokhagyma illata, rászórom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű