-4 db virsli
-2 szelet császárszalona
-1 fej hagyma
-1 paprika
-1 evőkanál liszt (rántáshoz)
-olaj
-ételízesítő
-só
-bors
-konzerv vörös bab vagy fehér bab
-fűszerek ízlés és kedv szerint
A hagymát ,megdinsztelem az olajon ,belevágom a császárszalonnát, virsliket karikákra és készre főzöm.
Beleteszem a konzerv babot fűszerezem ízlés szerint.
Legvégén a lisztből rántást készítek és azzal is összefőzöm.
A lencsét kicsit beáztatjuk. Feltesszük főzni, beletesszük egészben a hagymát, fokhagyma gerezdeket, babérlevelet, erőleveskockát, sót.. Közben a tejfölt összekeverjük a mustárra...
Elkészítési idő: 30 percA mirelit parajt kiolvasztjuk, lecsöpögtetjük. A zsemlét felkockázzuk, beáztatjuk a tejszín és a víz keverékébe. Olajat hevítünk, gyorsan hozzákeverjük a lisztet, hogy teljesen s...
Elkészítési idő: 30 perc1 evőkanál zsírban a zöldséget megdinszteljük, hozzáadjuk a 2 ek cukrot és karamellizáljuk. Felöntjük vízzel és 20 percig főzzük. Hozzáadunk egy kiskanál sót és egy csipet borsot....
Elkészítési idő: 45 perc