-4 db virsli
-2 szelet császárszalona
-1 fej hagyma
-1 paprika
-1 evőkanál liszt (rántáshoz)
-olaj
-ételízesítő
-só
-bors
-konzerv vörös bab vagy fehér bab
-fűszerek ízlés és kedv szerint
A hagymát ,megdinsztelem az olajon ,belevágom a császárszalonnát, virsliket karikákra és készre főzöm.
Beleteszem a konzerv babot fűszerezem ízlés szerint.
Legvégén a lisztből rántást készítek és azzal is összefőzöm.
A húst előtte levő nap este összeállítom,hogy az ízek összeérjenek egy tálba belerakom a húst belereszelem a hagymát,fokhagymát hozzárakom a fűszereket végén a rizsával jól összedo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, feldarabolt zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megsózzuk, beletesszük a babérlevelet, és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Közben a lisz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A fejes káposztát kb 1 cm széles csíkokra darabolom. A hagymát apró kockára vágom, és egy nagyobb lábosban olajon megdinsztelem. Mikor puha rádobom a káposztát, és felö...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A friss spenótot leszárazzuk, megmossuk, forrásban lévő vízben puhára főzzük. 2. Leszűrjük, kicsit hűlni hagyjuk, majd turmixgépbe tesszük és a tejszínnel felengedve jó simára...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű