-4 db virsli
-2 szelet császárszalona
-1 fej hagyma
-1 paprika
-1 evőkanál liszt (rántáshoz)
-olaj
-ételízesítő
-só
-bors
-konzerv vörös bab vagy fehér bab
-fűszerek ízlés és kedv szerint
A hagymát ,megdinsztelem az olajon ,belevágom a császárszalonnát, virsliket karikákra és készre főzöm.
Beleteszem a konzerv babot fűszerezem ízlés szerint.
Legvégén a lisztből rántást készítek és azzal is összefőzöm.
A lencsét kicsit beáztatjuk. Feltesszük főzni, beletesszük egészben a hagymát, fokhagyma gerezdeket, babérlevelet, erőleveskockát, sót.. Közben a tejfölt összekeverjük a mustárra...
Elkészítési idő: 30 percAz apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát (1-2 mokkáskanál ízlés szerint). Hozzáadjuk a kockára vagy vékony karikár...
Elkészítési idő:Elkészítés: A megtisztított és darabolt brokkoliszárat 5 percre, a rózsákat kb. 3 percre lobogó sós vízbe dobjuk, leszűrjük. A tojásokat tojásszeletelővel kockákra aprítjuk. 2 t...
Elkészítési idő:Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk az aprított fokhagymát, amit szintén kicsit megpirítunk. Ezután felöntjük kb. 100 ml vízzel, és megszórjuk a piros...
Elkészítési idő: