-200 gr liszt
-70 gr zsír
-60 gr porcukor
-1 cs vaniliás cukor
-1 kk sütőpor
-2 tojás sárgája
-1 ek tejföl
-reszelt citrom héja
180 fokra előmelegített sütőben 10'
Összegyúrjuk az összetevőket majd kúp alakokat formázunk. A gabonapelyheket beletűzdeljük alulról felfelé indulva, porcukorral hintjük. Tálalásig hűtőbe tesszük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot, 1 cs vaníliás cukrot, a citromlét és a citromhéjat, majd jól elkeverjük. A másik tejfölhöz hozzáadunk 5 kanál kristálycukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekever, tetejére felkockázott alma, fahéj. 200 fokon kb.20 perc.Isteni!!
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűMindkét színű tésztát külön-külön őzgerincsütőbe megsütni, a gerinceknél szépen felszeletelni. Váltogatva a színeket krémmel megkeve egymás mellé kell rakni, a csokoládémáz a tete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű