• 50 g csicseriborsó liszt
• 1 teáskanál sütőpor
• 30 g eritrit
• 2 tojásfehérje
• 1 dl tej
A hozzávalókat összekeverem, majd a kókuszolajjal alaposan kikent gofrisütőben megsütöm.
csicseriborsó lisztes gofrit bogyós gyümölcsös joghurttal, eperrel és kesu dióval
A káposztát apróra reszelem, besózom, majd hozzáadom a borsot és a köményt. Állni hagyom, míg levet ereszt (kb 15-20 perc). A levét kinyomkodom, hozzáadom a tojásokat, és összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa az összes zöldséget megtisztítottad, megmostad, lemérted, akkor darabold fel mindet a saját darálódhoz igazítva. Nekem az az igazi békebeli húsdarálóm van. Azon kb. 20 perc alat...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KözepesA szokásos módon a megadott hozzávalókkal készítünk egy kemény tejbegrízt. Amikor kihűlt kiborítjuk egy deszkára vagy sütőpapírra. Elegyengetjük, hogy egyforma vastagságú legyen é...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézA lisztben a sót kézzel elkeverjük, hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt, az olajat és a langyos víz egy részét. Az ujjaink hegyével elkezdjük összedolgozni, ha szükséges a maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű