• 50 g csicseriborsó liszt
• 1 teáskanál sütőpor
• 30 g eritrit
• 2 tojásfehérje
• 1 dl tej
A hozzávalókat összekeverem, majd a kókuszolajjal alaposan kikent gofrisütőben megsütöm.
csicseriborsó lisztes gofrit bogyós gyümölcsös joghurttal, eperrel és kesu dióval
A hozzávalókat jól összekeverni. Majd golyókat formázni, zsemlyemorzsába forgatni, olajban kisütni. /Van, aki nem panírozza, csak kisüti, de én mindig beforgatom /
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, megvárjuk amíg icsit kihűl. Minden hozzávalót összekeverünk, turmixoljuk és kész is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel.Szedd szét a karikákat.Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd telje...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű