A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab
A töltelék kivételével a hozzávalókat összekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A rudikat kisebb darabokra vágjuk, majd belepotyogtatjuk a tésztába. Ugyanezt megtehe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összedolgozzuk, két cipót készítünk és hideg helyen 0,5 óráig pihentetjük. A tésztát kinyújtjuk és az egyik lapot félig megsütjük, utána helyezzük rá a tölteléket. Tetejére t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét keverjük habosra a porcukorral, és a vaníliás cukorral. 2 Ezután adjuk hozzá a kókuszreszeléket, majd kézzel gyúrjuk össze a masszát. (ízlés szerint több cukrot is...
Elkészítési idő: 30 PERC Nehézség: Könnyű180 fok 10-12 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű