» 1 csomag réteslap
» 2 korong camembert
» 1 tojás
A réteslapokat olvasztott vajjal megkenjünk, és kis téglalapokra vágjuk. A sajtot feldaraboljuk, és belecsomagoljuk a réteslapokba. Az elkészült csomagocskákat sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, megkenjük őket felvert tojással, és megszórjuk szezámmaggal. 15-20 percig 220 C fokos sütőben pirosra sütjük.
Camembert sajt, ezúttal rétestésztába csomagolva, áfonyalekvárral.
A hozzávalókat egy tálba mértem...elmorzsoltam...majd hozzámértem még 100 gr 20 %-os tejfölt, amivel összegyúrtam. Egy nagyon jó állagú, könnyen nyújtható, nem ragadós tésztát kapt...
Elkészítési idő:A sajtkrémet, a sajtot és a tejfölt összekeverjük. Enyhén megsózzuk. Az élesztőt felfuttatjuk cukrozott tejben, majd a többi hozzávalóval jól összedolgozva dagasztjuk. 30-40 perc...
Elkészítési idő:A tejfölt, a tojás sárgákat, a cukrot és az élesztőt összekeverjük, majd langyos helyen állni hagyjuk. Közben a lisztet, sót, margarint összemorzsoljuk. Ha ez megvan, az egészet jó...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra