1 cs vaniliás pudingpor
4 pupos kanál liszt
20 deka cukor
2 tojás
1l tej
Vanilia aroma
20 deka vaj
Kikeverem csomómentesre a pudingport, lisztet, tojást, cukrot kevés tejjel.
A többi tejet felteszem forrni.
Forrás előtt beleöntöm a pudingos öntetet.
Lassú tűznél sűrüre főzöm.
Hűtöm.
Ha langyos a krém belekeverek vajat és vanília aromát.
1. A lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. 2. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy mikró...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 két tojást egy 3 literes fazékba ütöm, hozzáadom az 5 dkg kristálycukrot, és jó habosra kikeverem, beleöntöm a lisztet, hozzáadom a sót, elkeverem, majd belemorzsolom az élesztőt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét szép fényesre felverjük egy csipet sóval A tojások sárgáját jó alaposan, fehéredésig habosítjuk a cukorral egy nagyobb tálban. Erre a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű