1 db édesburi
30gr csoki fehérje
2 ek törtmandula
1 toji
4 ek holland kakaó
1 kiskanál sütőpor
Édesburi négy részre vágod megfőzöd pépesíted majd a többit hozzáadod
180fok 30 perc
A krém készítése A tojásokat habüstben ,gőz fölött melegítjük folytonos keverés mellett . Addig forrósítjuk ,míg annyira meleg nem lesz,hogy a felkockázott csokoládédarabok simán...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA tésztát felhasználás előtt legalább egy fél órával előbb vegyük ki a hűtőből, hogy könnyebben kitudjuk majd nyújtani. A tésztát lisztezett felületen nyújtsuk ki, majd béleljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a zsírral elmorzsoljuk, bele a cukor a tojás és a langyos tejben felfuttatott szalakáli. Gyenge tésztát gyúrunk amit picit pihentetünk nem kell sokáig 4 részre vesszük és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű40 dkg kristálycukrot megolvasztunk, míg teljesen folyékony nem lesz. 1,5 liter tejjel felöntjük, és felforraljuk. 7 evőkanál lisztet, 5 evőkanál kakaóval összekeverünk, felöntjük...
Elkészítési idő: 3-4 óra Nehézség: Nehéz