Családireceptkönyv.hu

zabtortilla


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25-30 gr zabliszt darálva
1 toji 2 fehérje
víz

Elkészítés:


serpenyőbe kisüt

2 nagy lap

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
CÉKLA KRÉMLEVES
CÉKLA KRÉMLEVES

A felaprított hagymát megfuttatjuk egy kevés olívaolajon, majd hozzáadjuk a felkockázott céklát, krumplit és almát, pár percig kevergetve pároljuk, majd felöntjük vízzel (vagy alap...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Őszibarackkrémleves
Őszibarackkrémleves

1. Edénybe tesszük a barackot (ha szeretnénk gyümölcsdarabokat a levesbe, rakjunk félre 3-4 szemet). Felöntjük vízzel és felrakjuk főni. 2. Összekeverjük a tejszínt a barack levév...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Néró teasütemény
Néró teasütemény

Egy nagy tálba a vajat, a citromhéját, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat és végül a lisztet. Egy összeállt, nem folyós, de ne...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: eva szucs
Kárpáti borzaska
Kárpáti borzaska

Hozzávalók: csirkemell 40 dkg burgonya só bors 2 tojás 2 ek kefir vagy tejföl liszt petrezselyemzöld olaj tejföl sajt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk