16 db babapiskóta,
3 dl tej,
ízlés szerint vanília cukor és porcukor,
25 dkg gesztenye massza,
cukrozott tejszínhab,
1 tábla étcsokoládé,
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!
Tejet, kávét, cukrot, kakaót, pudingokat sűrű krémmé főzzük és forrón belekeverjük a margarint. Még melegen összeragasztjuk vele a kekszeket, a maradék krémmel kívülről bekenjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjékből kemény habot verünk, közben kanalanként hozzáadjuk a cukrot, óvatosan a darált diót, majd a sütőporral elkevert lisztet. Ezt a masszát egy sütőpapírral bélelt t...
Elkészítési idő: 2-2,5 óra Nehézség: KözepesA tojást a cukorral habbá verjük. Nem választjuk szét a tojások fehérjét és sárgáját, úgy, ahogy van, a tojásokhoz hozzáadjuk a cukrot és kézi robotgéppel nekiesünk. Ezután hozzák...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyűhttps://youtu.be/p35e3sIvjqo
Elkészítési idő: 300 perc Nehézség: Nehéz