Tk kagylótészta
Paradicsom
Lazac
Saláta
Paprika
Méz
Dijoni mustár
Olivaolaj
Kapor
Só
Bors
A szétszedett csirkemájat az olajon lepirítom, majd a megtisztított és zúzott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majoránnával és mustárral fűszerezem. Hagyom, hogy kihű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt keverjük össze a citromlével, sózzuk, borsozzuk. Ha lágyítanánk az ízén, a majonéz egy részét cseréljük le görög joghurtra. Az almákat mossuk meg, szedjük ki a magház...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt a salátát előételként magában, vagy frissen sült húsok mellé köretnek is fogyaszthatjuk. Lehetőség szerint minél kisebb, falatnyi krumplikat válogassunk hozzá. Sós vízben hé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis tálban elkészítjük a saláta öntetet. A vízhez adjuk az ecetet (5%-os), cukrot, sót, csipetnyi borsot, aprított petrezselymet (ez elhagyható) és összekeverjük. A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű