A szilvákat megmossuk, félbevágjuk, a magját kiszedjük. Egy lapostányéron a magházzal felfelé sorba tesszük a fél szilvákat, és rászórjuk a fahéjat és a vaníliás cukrot. Félretessz...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűMindent bele a dagasztóba, robotgépbe, kinek mi van otthon és alaposan kidagasztjuk a tésztát. Kicsit lágyabb legyen, mint a kenyértészta. Aztán pihentetjük, amíg kétszeresére nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, egy kiolajozott kenyérsütőformába (az enyém kb. 30x10 cm-es) helyezzük, és legalább 1 órát meleg, huzatmentes helyen kelesztjük. Előmelegítjük a sütőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDagasztom, közben figyelem, kellhet bele még víz, ha nem elég lágy a tészta! Majd az utolsó pár percben hozzáadom a magkeveréket is. Kicsit lágy, ragadós a tészta, ilyennek kell le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű