- 1 kg liszt
- 20 dkg trapista sajt
- 1 csomag sütőpor
- 1/2 - 1 csomag köménymag
- 1 evőkanál só
- 2 db tojás
- 1 margarin
- 1 nagy pohár tejföl
A fenti hozzávalókat egy tálban jól összegyúrjuk. Elég lágy tésztát kapunk. Kb. 3-4 mm vastagra kinyújtjuk a tésztánkat. Először a legnagyobb köröket szaggatjuk, majd zsírozott,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA késes robotgép táljába mértem a lisztet, a sót, az élesztőt és a zsírt. Összekevertettem. Kézzel egyszerűen csak el kell morzsolni. Hozzáadtam a tojást és annyi tejfölt, amivel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tésztához egy tálba tesszük a lisztet. 2. Hozzáadjuk a tojást, vajat, zsírt, apróra darált tökmagot, joghurtot és ízlés szerint sót. 3. A langyos, cukros tejbe felfuttat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összegyúrjuk. Én dagasztógépbe tettem, mikor nagyjából összeállt, akkor körülbelül húsz másodperc tükörsimára gyúrtam, minden gond nélkül. Hihetetlenül lágy és jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz