1 csomag baba piskóta (20 dkg)
1 nagy tejföl
2 citrom leve és héja
4 - 5 dl tejszín (habbá verve)
9 kanál cukor
A hozzávalókat összeverjük, egy jénai aljára rakunk egy kevés krémet,majd 1 sor baba piskóta következi, ismét krém, újra piskóta a tetejére krém kerül. Legalább 1 éjszakára hűtőbe rakjuk.
A porcukrot, tojásokat, mézet és a vajat gőz felett kikeverem kézi habverővel egy nagyobb tálba úgy, hogy a massza sűrűsödjön meg. Körülbelül fele lesz belőle. Beleteszem a szódabi...
Elkészítési idő:Az összetevőkből két vékony piskótalapot sütöttem /24x30cm-tepsi/ hagytam kihűlni. A csokoládét vízgőz felett felolvasztottam. A zselatint kevés vízben feloldottam és langyosra...
Elkészítési idő:A piskótából levágunk egy akkora csíkot, amekkora pontosan az őzgerincforma tetejére illik; a többit pedig akkorára szabjuk, amekkorával a formát kibélelhetjük. A gesztenyemasszábó...
Elkészítési idő: