200 g Tofu,
2 Bund Petersilie,
1 Knoblauchzehe,
3 EL Olivenöl,
2 EL Essig,
Salz,
Pfeffer
Schritt 1
Tofu in grobe Stücke schneiden. Petersilie waschen, trocken schütteln und grob hacken. Den Knoblauch schälen und grob würfeln.
Schritt 2
Tofu, Petersilie und Knoblauch mit Olivenöl und Essig in ein hohes Gefäß geben; mit dem Pürierstab feincremig pürieren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Der Aufstrich hält sich luftdicht verschlossen im Kühlschrank ca. 5 Tage.
Egy szelet kenyeret vékonyan megvajazunk, teszünk rá egy szelet felvágottat vagy sonkát, és egy szelet sajtot. Beborítjuk egy másik szelet kenyérrel, és egy kicsit összenyomjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg a gyömbért és hámozzuk meg, ha szükséges. (Én személy szerint nem hámozom meg, csak alaposan ledörzsölöm.) Szeleteljük fel nagyon vékonyan, vagy vágjuk apró darabokra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ciabattákat elfelezzük, majd hosszában is kettévágjuk őket. Rakunk rájuk pár vastagabb szelet sajtot, tepsire ültetjük és 180 fokos sütőben elkezdjük pirítani őket. A csirkemelle...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paprikát, az újhagyma fehér részét és a cukkinit felkockázzuk – az újhagyma zöld szárrészét apróra vágjuk és félre- tesszük a tálaláshoz. A kockára vágott zo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű