200 g Tofu,
2 Bund Petersilie,
1 Knoblauchzehe,
3 EL Olivenöl,
2 EL Essig,
Salz,
Pfeffer
Schritt 1
Tofu in grobe Stücke schneiden. Petersilie waschen, trocken schütteln und grob hacken. Den Knoblauch schälen und grob würfeln.
Schritt 2
Tofu, Petersilie und Knoblauch mit Olivenöl und Essig in ein hohes Gefäß geben; mit dem Pürierstab feincremig pürieren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Der Aufstrich hält sich luftdicht verschlossen im Kühlschrank ca. 5 Tage.
öltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lenmag az egyik legjobb zsírégető, cellulitisz elleni szer, és a bőrt is szépíti. Sokan még klimaxos panaszokra is lenmagot rágcsálnak, mert fitohormonok vannak benne, így enyhít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA panírhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverem, a tej hozzáadásával tejföl sűrűségű masszát kavarok. 10 percet pihentetem, ha besűrűsödik, tejjel lazítok rajta. A virsliket...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűMindent elkeverünk Melegszendvics sütőben kb.10 perc alatt megsütjük Lehet tölteni, sajttal, sonkával ... Édes formájába csak egy pici sót teszünk, plusz egy kicsi cukrot, ezt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű