1 kg burgonya, só (ízlés szerint), olaj (a sütéshez)
1. A burgonyát megmossuk, és meghámozzuk.
2. A lehető legvékonyabb szeletekre vágjuk fel, de ügyeljünk rá, hogy hasonló méretűek legyenek.
3. Olajban magas főfokon kisütjük.
A krumplit mosd meg alaposan, kicsit meg is dörzsölheted, és papírtörlővel itasd le róla a nedvességet. A nagyobb darabokat vágd félbe vagy négy részre. Egy tepsit bélelj ki sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a kelbimbókat, megmossuk, majd forró, sós vízben kb. 15 percen keresztül "roppanósra" megpároljuk. A sós vízben hagyjuk egy darabig állni, majd szűrőbe borítva hideg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt lereszelem, sózom, hagyom állni amíg levet ereszt. Alaposan kinyomkodom belőle a vizet. Hozzáadok 4 tojássárgáját, őrölt szerecsendiót, zabpehelylisztet, aprított petre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűVágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű