5 ek liszt, 5 dl tej, 25 dkg Ráma, 25 dkg cukor, 1 vaníliás cukor
1. A krémje a legegyszerűbb vanília krém: 5 evőkanál lisztet 5 dl-el tejjel sűrűre főzök, majd kihűtök.
2. 25 dkg Rámát 25 dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral habosra keverek, + a főzött krém.
3. Ezzel töltöm a piskótát
Rétegenként rakom egymásra, mindig hűtőben dermesztem az előző réteget. Meg kell várni, amíg teljesen megderemed egyébként szétfolyik A lapzselatint mindig beáztatom, kinyomkodom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA vajat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a tojássárgákat és tovább habosítjuk. A csokoládét megolvasztjuk, picit várunk a hűtéssel és a masszához keverjük. A tojásfehérjé...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. Kuvertüre in Stücke hacken. Sahne mit Sahnesteif steif schlagen und kalt stellen. Bananen schälen, in Scheiben schneiden und mit Zitronensaft mischen. Gelatine in kaltem Wasser...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1..Válasszuk szét a tojásfehérjét és tojássárgáját. A tojássárgáját öntsük egy tálba a cukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük habosra. Adjuk hozzá a lisztet és a sütőport,...
Elkészítési idő: 20 + 15 perc Nehézség: Nehéz