csokoládé, eper
1. Nem kell hozzá más, csak jégkockatartó (esetleg szilikon bonbonforma, ami akad otthon), csokoládé és eper.
2. A csokit gőz felett megolvasztjuk, az üregekbe töltjük, beléjük nyomunk egy-egy méretre igazított epret, a tetején elsimítjuk a csokit, aztán bedobjuk a fagyasztóba egy órácskára.
A tojások sárgáját elkeverjük a cukrokkal, majd a többi alapanyagot is hozzátesszük, és jól elkeverjük. A tojásfehérjét felverjük, majd lazán a túrós masszához forgatjuk. Vajazot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a túrót, a búzadarát, a tojássárgáját, valamint egy csipet sót mérjük egy edénybe. Egy fakanállal jól keverjük össze, majd fóliával fedjük le, és hagyjuk állni két óra h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelütjük a tojásokat, kicsit felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Apránként hígítjuk a tejjel és a vízzel, csipet sóval ízesítjük. Az olajat is hozzáadjuk. Forró serpenyőbe önt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A hideg tejszínt felverjük, majd a vége fele hozzáadagoljuk a habfixálót. A tejfölt a cukrokkal, reszelt citromhéjjal és levével simává keverjük, majd a felvert te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű