- Fagyasztott gyümölcs
- Só
- 1 evőkanál cukor
- Fahéj
- 4 db. szegfűszeg
- 1 cs. puding
- tej
- Kevés víz
Kevés vízzel takarék lángon felolvasztjuk a gyümölcsöt. Ha összeesett, akkor csipetnyi sót, 1 evőkanál cukrot, kevés fahéjat és 4. db. szegfűszeget adunk hozzá. Rövid főzés után folyamatos keverés mellett beleöntjük a langyos tejjel kikavart pudingot.
Jó étvágyat!
1. Cukorból és a vízből szirupot főzünk, hagyjuk hűlni, közben kevergetjük. 2. Ha már szépen kihűlt, és kifehéredett, beletesszük szépen sorban a többi hozzávalót. Összegyúrjuk, h...
Elkészítési idő:Egy edényben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a tejfölt, hozzáadjuk a sóval elkevert lisztet, végül a reszelt sajtot. Sima állagúvá keverjük és forrástól számított 1-2 percig főzz...
Elkészítési idő:Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C. 2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors. 3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe b...
Elkészítési idő: