Családireceptkönyv.hu

Gyümölcs leves


Írta:

Elk. idő: 1/2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- Fagyasztott gyümölcs
- Só
- 1 evőkanál cukor
- Fahéj
- 4 db. szegfűszeg
- 1 cs. puding
- tej
- Kevés víz

Elkészítés:


Kevés vízzel takarék lángon felolvasztjuk a gyümölcsöt. Ha összeesett, akkor csipetnyi sót, 1 evőkanál cukrot, kevés fahéjat és 4. db. szegfűszeget adunk hozzá. Rövid főzés után folyamatos keverés mellett beleöntjük a langyos tejjel kikavart pudingot.
Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar KI PRÓBÁLNI !!!Mogyoró krémes keksz!!!
KI PRÓBÁLNI !!!Mogyoró krémes keksz!!!

ezeket a robotgépbe raktam és alaposan elkevertem ... hagytam 10 percet pihenni...majd kinyújtottam és keksz pecsétekkel kiszúrtam... 200 fokon 5-6 perc alatt megsütöttem.. mikor k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar KEMÉNYÍTŐ NAP
KEMÉNYÍTŐ NAP

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar tartár mártás
tartár mártás

Főzzük meg a tojásokat és tegyük egy külön tálba a sárgájukat, majd adjuk hozzá a mustárt és folyamatos kevergetés mellett az olívaolajat is. Reszeljünk hozzá uborkát (eltérhetü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eperkrémleves
Eperkrémleves

Öt-hat szem epret kockázz fel. A többit tedd turmixgépbe a tejjel, a tejszínnel és a mézzel, majd keverd egészen krémesre. Oszd tálkákba, szórj rájuk a feldarabolt eperből, és dísz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk