- 20 dkg. liszt
- 20 dkg. margarin
- 15 dkg. cukor
- 4 db. tojás
- 1 csomag sütőpor
+ meggy
Mindent bele (Zepter botmixer -> lyukacsos (nem sima korong) adapterrel összekeverni), beleöntjük a kivajazott tepsibe és rápakoljuk a meggyet (amennyit szeretnénk), majd előmelegített sütőbe bevágjuk . :)
Néha ránézünk, amennyiben megfelelő az állaga (jól megszurkáljuk tűvel, ha már nem tapad semmi a tűre és külsőleg is guszta), akkor kivesszük és jól megesszük. Jó étvágyat!
Közben ouzo vagy jófajta magyar pálinka kortyolgatása...
Elkészítem a pudingot, lehűtöm, majd hozzákeverem a túrót, az apróra vágott sárgabarack befőttet. Összeturmixolom és poharakba adagolom. Majd a hűtőbe teszem, majd sárgabarack befő...
Elkészítési idő:Elkészítése: A tojásokat a cukorral jól kikeverjük, majd összedolgozzuk a száraz alapanyagokkal. A tejet lassan öntjük hozzá, így egy krémes tésztát kapunk. A tészta felét kivajaz...
Elkészítési idő: 60 percEgy tálba szórd bele a lisztet, a sütőport, a cukrot, a felolvasztott vajat és a tejet majd keverd el csomómentesre. Sűrű nagyon sűrű tésztát kell hogy kapj úgy adagold a tejet is...
Elkészítési idő: 20 perc