alma
narancs
ananászbefőtt
meggybefőtt
banán
eper
tejszínhab
A gyümölcsöket megpucolom, kimagozom, egyforma kockákra darabolom, majd a befőttek levével felöntöm. Tálaláskor tejszínhabbal, eperrel díszítem.
Rummal lehet ízesíteni, de anélkül is finom.
Egyszerű és finom uborkasaláta recept. Ahány ház, annyi változat. Mi víz nélkül készítjük, saját levében és a tejfölt is el szoktuk hagyni. Az uborka héjával is készíthető, de mi h...
Elkészítési idő: 20+15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A grillsajtot felszeletelem vékony szeletekre, és kerámia serpenyőbe mindkét oldalát aranybarnára sütöm. A görögdinnye húsából a magot eltávolítom, és karalábé vájóval...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűA megtisztított padlizsánokat felkarikázzuk, megfőzzük, leszűrjük, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, a gyalult vöröshagymát, az ecettel és cukorral elkevert étolajat, a finomr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt a ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű