Hozzávalók a kakaós keksz réteghez:
1 csomag győri édes kakaós keksz (180 g)
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Világos kekszréteghez:
15 dkg darált háztartási keksz
1 evőkanál porcukor
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Túrós krémhez:
250 g túró
2 dl tejszín
Hirdetés
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
4 és 3 evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
Vaníliás krémhez:
6 dl tej
2 csomag vanília puding
6-8 evőkanál kristálycukor ízlés szerint
100 g puha vaj 2 evőkanál porcukorral habosra keverve
A tetejére:
3 dl tejszín
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
3-4 evőkanál porcukor ízlés szerint
Hozzávalók a kakaós keksz réteghez:
1 csomag győri édes kakaós keksz (180 g)
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Világos kekszréteghez:
15 dkg darált háztartási keksz
1 evőkanál porcukor
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Túrós krémhez:
250 g túró
2 dl tejszín
Hirdetés
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
4 és 3 evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
Vaníliás krémhez:
6 dl tej
2 csomag vanília puding
6-8 evőkanál kristálycukor ízlés szerint
100 g puha vaj 2 evőkanál porcukorral habosra keverve
A tetejére:
3 dl tejszín
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
3-4 evőkanál porcukor ízlés szerint
2 -3 kanál cukrot tegyünk egy edénybe és lassú tűzön kezdjük felolvasztani, amikor kissé barnává válik engedjük fel, hideg tejjel. Folyamatosan kavargassuk, amíg a cukor el nem olv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZubereitung Biskuit: Die 2 Eiweiß steif schlagen und zur Seite stellen. Ei, Fruchtzucker, Süßstoff, Milch, Mehl und Backpulver miteinander verrühren und anschließen das Eiweiß un...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA torta készítését megelőző este a mazsolát a rumba áztatjuk. Másnap kihabosítjuk a vajat, hozzákeverjük az áttört gesztenyét és a mazsolát a rummal együtt. A tortaformába rakunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű