Családireceptkönyv.hu

Borsóleves - Mama


Írta:

Elk. idő: 0,5 óra
Adag: 5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


zöldborsó , só, cukor, vegeta, piros paprika, liszt

Elkészítés:


Rántást készítünk, majd hideg vízzel felengedjük.Beleteszünk cukrot, vegetát, piros paprikát. Forrás után belekeverjük a borsót és a habját elfőzve készre főzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Laza leves
Laza leves

A szalonnát,kolbászt olajon kissé megsütöm,hozzáadom a hagymát,fokhagymát..kb 5 perc után a répát,zöldséget,zellert...mindkét paprikát,majd felöntöm vízzel,ízesítem...lassú tűzön f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nóra
Borsóleves nokedlivel
Borsóleves nokedlivel

Kevés melegített olajon a zöldségeket megdinszteljük a zöldborsó kivételével majd fűszerezzük és felengedjük meleg vízzel. Amikor már kellő puhaságú a zöldség de nem nagyon puha mé...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Tünde
Nyelvbecsinált
Nyelvbecsinált

A nyelvet alaposan megmossuk, majd sós vízben főni tesszük. Ugyanúgy főzzük, mint a húslevest, alacsony lángon és a habját leszedjük. Amikor a nyelv félig puha, belerakjuk a meghám...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Francia hagymaleves
Francia hagymaleves

A megtisztított hagymákat felszeleteljük - nem kell kockázni - majd vajon aranybarnára pirítjuk. Akinek rendelkezésére áll, póréhagymát is tegyen bele, finomabb! Ha megpirult, a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk