zöldborsó , só, cukor, vegeta, piros paprika, liszt
Rántást készítünk, majd hideg vízzel felengedjük.Beleteszünk cukrot, vegetát, piros paprikát. Forrás után belekeverjük a borsót és a habját elfőzve készre főzzük.
A szalonnát,kolbászt olajon kissé megsütöm,hozzáadom a hagymát,fokhagymát..kb 5 perc után a répát,zöldséget,zellert...mindkét paprikát,majd felöntöm vízzel,ízesítem...lassú tűzön f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés melegített olajon a zöldségeket megdinszteljük a zöldborsó kivételével majd fűszerezzük és felengedjük meleg vízzel. Amikor már kellő puhaságú a zöldség de nem nagyon puha mé...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA nyelvet alaposan megmossuk, majd sós vízben főni tesszük. Ugyanúgy főzzük, mint a húslevest, alacsony lángon és a habját leszedjük. Amikor a nyelv félig puha, belerakjuk a meghám...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított hagymákat felszeleteljük - nem kell kockázni - majd vajon aranybarnára pirítjuk. Akinek rendelkezésére áll, póréhagymát is tegyen bele, finomabb! Ha megpirult, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű