3 db padlizsánhoz.
Töltelék:
3-4 főtt tojás,
15 dkg sajt,/5 dkg a tetejére/
1 db nyers tojás,
delikát vagy só,
bors,1 kanál olaj
1 db Knorr fokhagyma ízbomba
1 db Knorr vöröshagyma ízbomba
A padlizsánokat megmossuk,és kettévágjuk hosszában.A magvas részét kikaparjuk,sózzuk,és borsozzuk.A főtt tojást,és a sajtot lereszeljük.A töltelék hozzávalóit villával alaposan összekeverjük.Megtöltjük a padlizsánokat,reszelt sajttal megszórjuk,és lassú tűznél megsütjük.
6-8 sült almát szitán áttörünk és elkeverünk ugyanannyi súlyú porcukorral, valamint 2 tojásfehérjével és 1 citrom levével. Habverővel félóráig verjük, majd tálra tesszük és tálalás...
Elkészítési idő:A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk. 1 órát pihentetjük, kelesztjük meleg helyen. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius fokra. A tepsit kiolajozzuk, olajos kézzel a tésztát...
Elkészítési idő: 90percA hozzávalókat összegyúrjuk, 10 percre állni hagyjuk. Bambuszrostliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk a tésztát, és sütőpapírra tesszük. 200°C-on légkeverésen 10 percig sütjük, m...
Elkészítési idő: