20 gramm liszt
100 gramm Tejföl
2 ek mustár
1 ek torma
2 darab Fokhagyma
200 gramm Vöröshagyma
1 evőkanál Só
1 teáskanál Bors
400 gramm Marhalábszár
A húst ami lehet sertés comb, vagy lapocka is, felvágjuk ujjnyi szeletekre.
Bele mártjuk a mustárba, amit lehet ízesíteni, lehet sót, borsot sőt aki szeretné egy csipet tormát is tehet bele. Ne legyen túl vastag a húson lévő mustár.
Hagyjuk pácolódni pár órát, az a legjobb, ha egy napot, több nem kell neki (ha nem akarjuk, nem kell pácolni).
Elősütjük a húsokat, kapjanak kis színt. Mikor mindet meg sütöttük (nem probléma a sötét barnára sült a szósz a lábos alján) kis vizet öntünk rá és melegítve fakanállal kapartba elég hamar feljön ez adja meg igazán a karakteres ízét az ételnek.
Beletesszük a hagymát, lesütjük zsírjára.
Mehet vissza bele a hús, annyi vizet öntünk rá annyit pont NE lepje el.
Lefőzzük, ellenőrizzük a húst, ha nem puha ismételjük (víz, lefőzés)addig amíg puha nem lesz.
Kóstoljuk, ha nem elég ízes ízesítsük. Állaga szósz sűrűségű legyen.
Köretnek kiváló hozzá a makaróni, spagetti esetleg zsemlegombóc
A hússzeleteket leöblítjük, szárazra töröljük, szegélyüket bevagdossuk (hogy sütés közben fel ne púposodjanak), folpackkal letakarjuk, és kissé kiverjük. Egyik oldalukat megkenjük...
Elkészítési idő:♥TÖLTELÉK:egy kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott gombát, félretesszük és ugyanebbe a serpenyőbe még egy kevés olajat teszünk, ezen átpörgetjük az apróra vágott vöröshagymát,...
Elkészítési idő:A marhahúst és a sertés húst le daráljuk, hozzá daráljuk a cikekre vágott vöröshagymát,hozzá adjuk a zuzott foghagymát, ízesitjük só,bors és woschester szószt össze vágjuk appróra...
Elkészítési idő: 30 perc