2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.
#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.
Mix all ingredient. to serve, pour over shredded cabbage and refrigerate for at least 1 hour.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük a sütőt 200 fokosra. Tegyük a chilipaprikát és a fokhagymát egy sütőlapra, majd 15-20 percig süssük, vagy amíg a bőr enyhén meg nem pirul. Adjunk paprikát és a héjábó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA házi guacamole receptje nagyon egyszerű, és sokkal finomabb is, mint a bolti verzió. Érdemes kipróbálnotok A paradicsomokon ejtünk egy kis bevágást egy éles késsel, egy tálba...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat elkeverem, és alacsony lángon 20 perc alatt összefőzöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű