menu

Családireceptkönyv.hu

Bársonyos szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt

Elkészítés:


A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.

Bársonyos szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Ketchup N'"1
Ketchup N'"1

A paradicsomot, paprikát feldaraboljuk, a hagymát egészben hagyjuk, az almát 4-be vágjuk. Együtt feltesszük főni. A fűszereket teatojásba rakjuk és beletesszük. Amikor a zöldségfél...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres mustár
Fűszeres mustár

A mustármagot megőrölni, felönteni az ecettel és lefedve 1 napra hűtőbe tenni. Másnap hozzá a fűszerek, 1-2 nap alatt összeérik, hűtőben kb. 1 hónapig áll el.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Salátaöntet hagymából
Salátaöntet hagymából

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Meggyszósz egyszerűen
Meggyszósz egyszerűen

Egy serprenyőben összemelegítjük a cukrot, a kukoricakeményítőt és a sót. Felengedjük a vízzel, összekeverjük, majd hozzáadjuk a meggyet. Addig pároljuk, amíg a szósz besűrűsödi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk