2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.
#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.
Keverjük össze az összes hozzávalót - az olajok kivételével - egy tálban. Adjuk hozzá az olajokat nagyon lassan, közben erősen keverjük a hozzávalókhoz a habverővel, egészen addig,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.nosalty.hu/recept/brokkolis-joghurtos-martogato
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg és kockázzuk fel, majd tegyük egy lábasba a fahéjjal és a vízzel együtt. Takarjuk le, majd várjuk meg, amíg a víz felforr. Ekkor vegyük le a hőmérsékletet,...
Elkészítési idő: 15+30 őerc Nehézség: KönnyűA paradicsom, paprika, hagyma, fokhagyma, feldarabolva felraktam főni, hozzá az olaj és a só, fehér bors... alaposan összefőztem mindent, hozzá adtam a fűszernövényeket, ezzel is...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű