2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.
#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.
Padlizsánt kettévágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, megsózzuk, olívaolajjal locsoljuk majd 200 fokon puhára sütjük. Sülés után a héját eltávolítjuk, diónyi vajjal még melegen össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyoróvajat, a szójaszószt és egy evőkanál narancslevet csomómentesre keverek egy mély bögrében, majd felöntöm a többi hozzávalóval, fokhagymanyomóval belepréselem a gyömbért, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, a magházukat távolítsuk el, majd vágjuk fel vékony kis kockákra. Ezután öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint adjunk hozzá cukrot, vaníl...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz almákat megmossuk, meghámozzuk, majd közel egyforma darabokra vágjuk. Egy kisebb fazékba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, citromlevet, a fűszereket (szegfűszeg, fahéj, gyömbér, só)...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű