1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 közepes fej vöröshagyma
1 doboz tejföl
kevés kristálycukor
szükség liszt
ízlés szerint pirospaprika
A fejtős babot előző este beáztatjuk, a zöldbabot feltesszük főni és forrás után leszűrjük.
Ezután újra felöntjük tiszta vízzel és feltesszük újra főni, a vöröshagymát és MAGGI Ízvarázs ételízesítőt is hozzáadva.
Ha a bab megpuhult, rántással besűrítjük és ízlés szerint kevés cukrot is adhatunk hozzá.
Fasírttal tálalva nagyszerű egytálételt kapunk.
Citromlét és tejfölt ízlés szerint tálalhatunk hozzá.
A paprikákat megmostam, levágtam a kalapjukat és a kés hegyéval kikapartam a nagyon kicsi magházukat. Sütőpapírral bélelt tepsiben 190°C-on (5-ös fokozat) 20 percig sütöttem őket (...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit bontsd rózsáira, és párold meg kb. 3-4 perc alatt annyira, hogy még ropogós, bundázható legyen. Készítsd el a pakora masszát: egy mélyebb tálban keverd össze a csicser...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmosom, két végét levágom és almareszelőn lereszelem. Besózom és pár percig állni hagyom. Ezalatt dobókocka méretűre felkockázom a sajtot. Ezután belegyömöszölöm a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a túró kivételével, robotgép segítségével turmixold össze. Ha nem elég krémes, adj hozzá kevés olívaolajat.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű