1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 közepes fej vöröshagyma
1 doboz tejföl
kevés kristálycukor
szükség liszt
ízlés szerint pirospaprika
A fejtős babot előző este beáztatjuk, a zöldbabot feltesszük főni és forrás után leszűrjük.
Ezután újra felöntjük tiszta vízzel és feltesszük újra főni, a vöröshagymát és MAGGI Ízvarázs ételízesítőt is hozzáadva.
Ha a bab megpuhult, rántással besűrítjük és ízlés szerint kevés cukrot is adhatunk hozzá.
Fasírttal tálalva nagyszerű egytálételt kapunk.
Citromlét és tejfölt ízlés szerint tálalhatunk hozzá.
A cukkinit megmostam, magját kivágtam majd lereszeltem, besóztam, állni hagytam. Miután levet eresztett, kicsavartam, hozzáadtam a tojást, az őrölt borsot, zúzott fokhagymát és a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHázi gyúrt tésztát készítünk, amihez a liszthez adjuk a tojássárgáját, az egész tojást, az oliva olajat és a sót. Kézzel összegyúrjuk, és egészen simára, homogénre dolgozzuk, szánj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesKészítsünk egy „lisztpépet” ami a szendvicskrém bázisát adja majd. Kb. 2 literes edényben pirítsunk le forró olajon 1 db közepes vöröshagymát. A pirítás végén futtassuk át a hagymá...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűa cukkinit, sárgarépát, paradicsomot, paprikákat ledaráljuk Egy nagy fazékba tesszük az olajat és megdinszteljük a vöröshagymát majd a fokhagymát beletesszük a ledarált zöldséget...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű