1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 közepes fej vöröshagyma
1 doboz tejföl
kevés kristálycukor
szükség liszt
ízlés szerint pirospaprika
A fejtős babot előző este beáztatjuk, a zöldbabot feltesszük főni és forrás után leszűrjük.
Ezután újra felöntjük tiszta vízzel és feltesszük újra főni, a vöröshagymát és MAGGI Ízvarázs ételízesítőt is hozzáadva.
Ha a bab megpuhult, rántással besűrítjük és ízlés szerint kevés cukrot is adhatunk hozzá.
Fasírttal tálalva nagyszerű egytálételt kapunk.
Citromlét és tejfölt ízlés szerint tálalhatunk hozzá.
A földimogyorót finomra aprítjuk és egy száraz serpenyőben lepirítjuk, félretesszük. A serpenyőben kevés olajat hevítünk tűzforróra és jól lepirítjuk a gombát. Hozzáadjuk a vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a babérlevelet, a megtisztított fokhagymagerezdeket és kevés sót. Felöntjük annyi vízzel, hogy pont ellepje, majd forrástól számított 7...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit tisztítsd meg, és szedd rózsáira. Tegyél fel egy nagy lábos vizet forrni, ha lobog, rakd bele a zöldséget, dobj hozzá kevés sót, és főzd félpuhára öt-tíz perc alatt. Sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHogyan fogjunk hozzá? A cukkiniket mossuk meg, vágjuk le a szára végeit, majd hosszában vágjuk ketté az egészet. Nagyjából 5-6 evőkanál olivaolajban keverjük el egy kevés sót, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű