Családireceptkönyv.hu

Paradicsomleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 evőkanál ghee (vagy olaj)
2 csapott evőkanál finomliszt
500 g passzírozott paradicsom (San Fabio a nyerő nálunk)
3 dl víz
1,5-2 evőkanál barna cukor (mauríciuszi a tuti)

Elkészítés:


A ghee-n megpirítjuk kicsit a lisztet. Rögtön beleöntjük a paradicsomot, majd még a vizet és a cukrot, felforraljuk és kész.

Paradicsomleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
zöldborsó leves
zöldborsó leves

Elkészítés: Kevés olajon megfuttatjuk a póréhagymát, a kockára vágott zöldségeket, majd a borsót. Kevergetjük, majd megszórjuk egy kanál liszttel. Összekeverjük, felöntjük vízzel....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Tárkonyos csirkeleves
Tárkonyos csirkeleves

A húst megmostam és vékony csíkokra vágtam. Megtisztítottam, megmostam és kis darabokra vágtam fel a zöldségeket. A felaprított vöröshagymát az étolajon megfonnyasztottam, majd h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Csülkös bableves
Csülkös bableves

Előző este a csülköt kuktában (bő egy óra alatt) puhára főzzük. A levet, amiben a csülök főtt, nem öntjük ki, hanem félretesszük, ebből készítjük másnap a bablevest. Amikor k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Gulyásleves
Gulyásleves

Vöröshagymás zsíron húst megsózva,legalább 30 percig fedő alatt párolom. Ezután belekeverem a pirospaprikát,hozzáadom a többi hozzávalót,majd felengedem vízzel.(Itt még sózzuk vagy...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk