3 evőkanál ghee (vagy olaj)
2 csapott evőkanál finomliszt
500 g passzírozott paradicsom (San Fabio a nyerő nálunk)
3 dl víz
1,5-2 evőkanál barna cukor (mauríciuszi a tuti)
A ghee-n megpirítjuk kicsit a lisztet. Rögtön beleöntjük a paradicsomot, majd még a vizet és a cukrot, felforraljuk és kész.
1. A csirkemellet hideg vízben (kb. 4 l) feltesszük főni. 2. Mellé tesszük a megtisztított fokhagymát, hagymát, ízesítjük ételízesítővel, sóval, borssal, zsályával és petrezselyem...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KönnyűA leveshez üvegesre pirítjuk a hagymát és fokhagymát, majd rádobjuk a kockákra vágott burgonyát és felöntjük a vízzel (vagy alaplével). Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majorannával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségek tisztítása után, hagymát egészben beletesszük egy nagyobb fazékba, majd a fokhagymagerezdeket és a tetszőlegesen földarabolt fehérrépát, sárgarépát, zellert, kalifo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húslevest felforralom, 2. A szárított gombát beáztatom annyi meleg vízbe, hogy ellepje, 15 percig hagyom, hogy magába szívja a nedvességet. 3. A bambuszt kis gyufaszálakra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes