később
később
A borsót felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, majd teszünk hozzá 2-3 evőkanállal a forrásban lévő vízből...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA borsót megtisztítjuk, megmossuk és feltesszük főzni. Ha puha, szitán áttörjük a borsót, finomra vágott hagymás rántással berántjuk, teszünk bele kevés sót és törött borsot.
Elkészítési idő: 1 öra Nehézség: KönnyűA vajat egy 2-3 literes lábosban, közepes lángon összeolvasztom az olajjal. Rádobom a hagymát, finoman sózom és 3-4 perc alatt puhára párolom. Egy-egy kanál vízzel meglocsolom, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót vízben rakjuk oda főni épp,hogy ellepje. Amíg meg nem puhul, közbe tejjel pótoljuk ha a víz el fő róla, ízesítjük sóval borssal, cukorral delikàttal. A lisztből olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz