1 kg túró
2 db nagy gyümölcsös joghurt
2 csomag zselatin
2 csomag vaníliás cukor
3 dcl tejszín
6 evőkanál cukor
tetszés szerint kockázott gyümölcsök ( én dobozosat szoktam és a mennyiség is tetszőleges )
A zselatinokat lábasban össze keverem a joghurttal a cukorral és a vaníliás cukorral és folyamatos kevergetés közben felmelegítem de csak langyosra hogy a zselatin feloldódjon. Kicsit hűlni hagyom majd belekeverem a túrót a gyümölcsöket és végén a tejszínt ( nem kell felverni). Tortaformába öntöm és kihűtőm.
A tésztához a lisztet a kakaóporral, a sóval, a porcukorral elkeverjük, majd elmorzsoljuk a vajjal. Mehet hozzá az olvasztott, de nem forró étcsoki, a tojás sárgája, és a rum. Gyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, a sóval, és az olajjal elkeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhet, a lisztet és a folyadékot. Én nagyjából a fele tej, fele víz módszert alkalmazom. A lisztnek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a cukorral habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. A kemény habhoz keverjük a tojássárgájákat. A lisztet elkeverjük a csipet sóval, a sütőporral,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű