1 kg túró
2 db nagy gyümölcsös joghurt
2 csomag zselatin
2 csomag vaníliás cukor
3 dcl tejszín
6 evőkanál cukor
tetszés szerint kockázott gyümölcsök ( én dobozosat szoktam és a mennyiség is tetszőleges )
A zselatinokat lábasban össze keverem a joghurttal a cukorral és a vaníliás cukorral és folyamatos kevergetés közben felmelegítem de csak langyosra hogy a zselatin feloldódjon. Kicsit hűlni hagyom majd belekeverem a túrót a gyümölcsöket és végén a tejszínt ( nem kell felverni). Tortaformába öntöm és kihűtőm.
A lisztet, porcukrot, kristálycukrot, darált mandulát és a csipet sót egy tálba szitáljuk. A vaníliarudat felhasítjuk, magjait kikaparjuk. Egy közepes lábasba tesszük a vajat, hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet, a porcukrot, a kakaót és a vajat egy lábosban feltesszük melegedni. Folyamatosan kevergetve megvárjuk, míg a vaj felolvad, hozzáadjuk a rumot és a reszelt narancshéjat és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet a cukorral felforraljuk. Vegyük le a tűzről és keverjük bele a vajat, a kekszet és a diót. Felezzük el a tölteléket, és az egyik felébe keverjük bele a kakaót. Mindkét ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat gyorsan összegyúrjuk. Minél kevesebb hő/kézmeleg éri a tésztát, annál omlósabb lesz. Az összegyúrt tésztát becsomagoljuk folpackba és 30 percre hűtőbe rakjuk. Liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes