menu

Családireceptkönyv.hu

Csicseriborsó krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 nagy dobozos csicseriborsó konzerv,1 kicsike fej hagyma ,1 cikk fokhagyma,mustár,olaj,só, bors,kb. 3 ek. tejföl

Elkészítés:


A borsót szűrőben lemossuk,olyan tálba tesszük amiben tudjuk mixerezni,a hozzávalókkal simára mixeljük,ha kell utána ízesítünk ,Fincsi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Milánói szósz
Milánói szósz

Az apróra kockákra vágott hagymát sárgás színig pirítom egy kanál zsíron v. olajon, majd hozzáadom az ugyancsak apróra vágott gombát. Rászórom a paprikát, majd egy-két keverés ut...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar LÁGY ÍZŰ SZICÍLIAI PARADICSOMSZÓSZ
LÁGY ÍZŰ SZICÍLIAI PARADICSOMSZÓSZ

Moss meg 10 kg érett, de még kemény Lucullus vagy San Marzo paradicsomot, és a szárrészüknél kereszt alakban bevágott szemeket vesd forrásban levő vízbe kb. 3 percre. Emeld ki őket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anita
„Joghurtos”-fokhagymás
„Joghurtos”-fokhagymás

A kesudiót kávédarálóban porrá őrlöm, majd az összetevőket alaposan összekutyulom – ha túl sűrű volna, még egy kis kókuszkrémmel hígítom. Aki szereti a mustárt, meglepheti magát eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
GOMBASZÓSZ
GOMBASZÓSZ

zsíron megpirítottam a kockákra vágott (20 dkg) sonkát. Utána hozzáadtam a gombát (1/2 kg tinóra, de bármilyen gombából készíthető) és együtt puhára főztem. Közben egy nagy csoko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk