menu

Családireceptkönyv.hu

Csicseriborsó krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 nagy dobozos csicseriborsó konzerv,1 kicsike fej hagyma ,1 cikk fokhagyma,mustár,olaj,só, bors,kb. 3 ek. tejföl

Elkészítés:


A borsót szűrőben lemossuk,olyan tálba tesszük amiben tudjuk mixerezni,a hozzávalókkal simára mixeljük,ha kell utána ízesítünk ,Fincsi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csípős sajtszósz
Csípős sajtszósz

A vajat olvaszd fel, keverd el a liszttel - ügyelj, hogy ne égjen le -, majd öntsd fel a tejjel, és forrald fel. A kiválasztott sajtot reszeld le és szakaszosan, folyamatos keverés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Ketchup házilag - Fenomenális!
Ketchup házilag - Fenomenális!

Egy vastagaljú serpenyőben hevítsd fel az olíva olajat közepes hőfokra, dobd bele az aprított hagymát, állandó keverés mellett, dinszteld üvegesre, kb. 3 percig. Add hozzá a fokha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tejfölös kapormártás recept
Tejfölös kapormártás recept

A kaprot apróra vagdossuk. Zsiradékon megpároljuk a kaprot, felöntjük vízzel, sózzuk, kevés ideig főzzük. A tejfölből, lisztből víz hozzáadásával habarást készítü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fahéjszirup 2.
Fahéjszirup 2.

A vizet a cukorral forrald fel, ehhez kb.5 perc kell. Ekkor add hozzá a fahéjdarabokat, és főzd további 10 percig közepesen erős lángon. Ez alatt fehér hab fog képződni, de ez így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk