1 nagy dobozos csicseriborsó konzerv,1 kicsike fej hagyma ,1 cikk fokhagyma,mustár,olaj,só, bors,kb. 3 ek. tejföl
A borsót szűrőben lemossuk,olyan tálba tesszük amiben tudjuk mixerezni,a hozzávalókkal simára mixeljük,ha kell utána ízesítünk ,Fincsi
A vajat olvaszd fel, keverd el a liszttel - ügyelj, hogy ne égjen le -, majd öntsd fel a tejjel, és forrald fel. A kiválasztott sajtot reszeld le és szakaszosan, folyamatos keverés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy vastagaljú serpenyőben hevítsd fel az olíva olajat közepes hőfokra, dobd bele az aprított hagymát, állandó keverés mellett, dinszteld üvegesre, kb. 3 percig. Add hozzá a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kaprot apróra vagdossuk. Zsiradékon megpároljuk a kaprot, felöntjük vízzel, sózzuk, kevés ideig főzzük. A tejfölből, lisztből víz hozzáadásával habarást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral forrald fel, ehhez kb.5 perc kell. Ekkor add hozzá a fahéjdarabokat, és főzd további 10 percig közepesen erős lángon. Ez alatt fehér hab fog képződni, de ez így...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű