Családireceptkönyv.hu

Csicseriborsó krém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 nagy dobozos csicseriborsó konzerv,1 kicsike fej hagyma ,1 cikk fokhagyma,mustár,olaj,só, bors,kb. 3 ek. tejföl

Elkészítés:


A borsót szűrőben lemossuk,olyan tálba tesszük amiben tudjuk mixerezni,a hozzávalókkal simára mixeljük,ha kell utána ízesítünk ,Fincsi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrien
Tejszínes-füstölt sajtos szósz
Tejszínes-füstölt sajtos szósz

A vajban a lisztet kicsit pirítsuk meg, majd a tejszínnel és pici tejjel sűrítsük be. Reszeljünk bele fokhagymát illetve fűszerezzük szerecsendióval, leveskockával, sóval és petre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mustár - Vali
Mustár - Vali

3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem fehérbor ecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csokoládémártás 1
Csokoládémártás 1

Tördeljük bele a csokoládét egy edénybe. Folyamatos keverés mellett forraljuk össze a tejet, a habtejszínt, a vajat és a cukrot.Öntsük a csokoládéra, hagyjuk állni 1-2 percig, vég...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Birsalmaszósz
Birsalmaszósz

A birsalmát meghámozzuk, megmossuk, magházát eltávolítjuk és egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk. Enyhén sós, cukros vízben puhára főzzük. Közben a lisztet elkeverjük a tojás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk