20 dkg cukor
8 dkg sós vaj
2,5 dl tejszín
1 narancs
A cukrot egy lábasban felolvasztjuk, kevergetés nélkül. Ha a cukor teljesen felolvadt, akkor megkeverhetjük. Lassan hozzáadogatjuk a langyos tejszínt. Végül a sós vajat, kockánként.
Fél narancs levét belefacsarjuk
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott kaprot vízben megfőzzük, majd a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Ecettel savanyítjuk, és újra felforraljuk. Tükörtojásra vagy töltött tökre nagyon finom.
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA zöldségeket előkészítjük a sütéshez: ehhez a padlizsánokat félbevágjuk és hosszában, majd keresztben is beirdaljuk a húsukat egy késsel, hogy amikor megsültek, könnyebben ki tudj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű