trappista sajt
füstölt sajt
edámi sajt
camembert sajt vagy mozarella
pesto
A pizzát megkenjük pestoval, majd reszelt füstölt-, trappsita- és edámi sajttal megszórjuk, majd a tetejére teszünk néhány szelet camembertet és mozarellát.
Megsütjük a recept szerint.
Lehet ezen kívül paradicsom- vagy tejfölös alappal is készíteni.
Az eredeti bolognai szósz elkészítéséhez először egy konyhai turmixgép vagy aprítógép segítségével aprítsd fel a répát, hagymát és zellert egészen apró, pürészerű állagúra. Ha ni...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKészítsünk mindent kézügybe, mert gyorsan kell cselekednünk. Kevés olívaolajon megdinszteljük a zúzott fokhagymát. Vigyázzunk, nehogy megégjen, mert akkor nagyon keserű lesz. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA só, cukor, olaj kivételével mindent egyberakok és elkezdem főzni... alaposan szétfőzöm...a babérlevelet kiveszem belőle és mixelem... jó krémesre... most hozzá adom a sót olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paprikákat megmossuk, majd sütőpapírral bélelt sütőlemezre fektetjük és 220 fokon alaposan megsütjük, majd tálba tesszük és fóliával lefedjük, így a gőzben felpuhul a paprika héj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű