hsavoa
AHSTVu
az élesztőt belemorzsoljuk a lisztbe ..( .nem kell felfuttatni) -mindent összekeverünk - jól kidolgozzuk NEM KELESZTJÜK -20 percre a hűtőben pihentetjük -elosztjuk 6 részre ki...
Elkészítési idő: 120 Nehézség: KözepesAz összes alapanyagot érdemes előhűteni. A tejet a tojássárgájával és az élesztővel keverjük el (nem szükséges felfuttatni). Keverjük össze a lisztet a porcukorral, a sóval, a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alapanyagokat gyúrjuk össze, majd 10 percig pihentessük. Ezután osszuk négy részre a tésztát, sodorjunk belőle 4 vékony tésztacsíkot, majd fonjuk össze őket, ezután a kalácsot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAmíg az élesztő felfutott, összekevertem a száraz hozzávalókat: lisztek, édesító, só, búzasikér, fűszerek. A felfutott élesztőben elkevertem a tojást, a vanília aromát, rumaromát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz