A lisztet szórjuk egy tálba, keverjük el a sóval. Langyosítsuk meg a tejet. Keverjük el benne a fruktózt, morzsoljuk bele az élesztőt, szórjuk meg egy tk liszttel (abból, amit kimé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk és a többi hozzávalóval összedolgozzuk. 6 cipót készítünk, sodorjuk, megtöltjük a következő krémmel. A töltelék hozzávalóit felfőzzük és langyosra hűtjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vizet a cukorral jól fel kell forralni. És utána ráönteni a többi összekevert hozzávalókkal. Jól ki kell hűteni. Célszerű előző nap elkészíteni. Andi a titkokat is megosztotta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. A töltelékhez az almákat meghámozzuk, magházát kivájjuk, majd lereszeljük. Ízesítjük cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. Félre tesszük, míg levet ereszt. A tésztához a tejet meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű