A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre!
A tartalom a Cafeblog kizarolagos szerzoi jogi tulajdonaban all, ezert kertek a torleset.
A cukor, illetve só mennyisége attól függ, hogy inkább édes, vagy inkább sós kalácsot szeretnénk, illetve, ha töltjük, édes vagy sós-e a töltelék. Tehát ez egy univerzális tészta,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA receptje igen egyszerű.Kenyérsütőt szoktam használni a dagasztáshoz.Az üstbe öntök kb: 2,7 dl langyos tejet,teszek hozzá csipetnyi sót,1 egész tojást,6 dkg margarint,55-60 dkg li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁllítólag az igazi kalácsot nem szabad géppel dagasztani. Nagynéném erre csak annyit mondott indokként, hogy régen sem volt gép. Szóval kézzel. Első lépésként a vajat olvasztottam...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes