1 kg sertés karaj
3 nagyobb hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 fél zellergumó
1 teáskanálnyi curry
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és átkenjük a fűszerekkel, majd forró olajban mindkét oldalát 5-7 percen át sütjük, ezt követően egy tányérra tesszük. Közben a hagymát és a zellert felvagdossuk és olajon dinsztelni kezdjük, hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket is, majd rátesszük a húsokat és felöntjük a borral. Lefedve puhára főzzük.
Az apróra vágott vöröshagymát, csipetnyi sóval üvegesre fonnyasztjuk a felforrósított zsír és ghee keverékén, hozzáadjuk a felkockázott karalábét. Felöntjük annyi alaplével, ami el...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFazékba teszek oda vizet,bele 1 leveskockát. Darabokra vágom a répát és a krumplit.Odateszem főlni. 1 nagy tejföl felébe teszek 15kdg reszelt sajtot,ételízesítőt,sót,2-3 ek liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírjára süssük ki a szalonnakockáinkat, majd az apróra vágott vöröshagymával együtt a serpenyőben megpirítjuk. Készítsünk pörköltalapot, tegyük bele a zöldbabot és pároljuk puh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, majd megmossuk. A vöröshagymát felkockázzuk, majd olajon pirítani kezdjük. Ha üvegessé vált a hagyma, hozzáadjuk a burgonyát, elkeverjük. Só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű