liszt
cukor
keverd össze a dolgokat
ne égesd oda
Egy nagyobb tálban fehéredésig keverjük a cukrot és a sárgákat. Hozzáadjuk a citromlevet és a héjat is, elkeverjük. Hozzáadjuk a lágy habbá várt habtejszínt, majd óvatosan hozzáfor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajat alaposan kikeverjük a kétféle cukorral és a tojássárgájával,majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.Végül hozzáadjuk a keményre vert tojásfehérjét.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElső lépésként a 10 darab tojást alaposan megmossuk és egyesével szétválasztjuk őket, majd a tojások fehérjéjét kemény habbá verjük. A vajat a porcukorral kézi habverő segítségével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a túrót, a búzadarát, a tojássárgáját, valamint egy csipet sót mérjük egy edénybe. Egy fakanállal jól keverjük össze, majd fóliával fedjük le, és hagyjuk állni két óra h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű