liszt
cukor
keverd össze a dolgokat
ne égesd oda
zzselatin +víz mikró 15 mp glukóz glicerin,zsír 40 fokramelegítjük,összeöntjük a zselatinnal. A cukorliszt felével elkeverjük aztán hozzáadjuk a többit Ha szükséges kevés vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA jó hideg tejszínt habbá verjük. Félidőben hozzáadjuk a porcukrot. A mákot elkeverjük a mascarponéval és a reszelt narancshéjjal (ebből hagyjunk egy kicsit a kész krém tetejére i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást, a kókuszolajat és az édesítőt habverővel keverd simára. 2. Külön tálkában keverd össze a darált mandulát, a mandula lisztet, a sütőport, és a fahéjat. 3. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromos tiramisu pohárkrémhez először a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukor felével habosra keverjük. A fehérjét pedig kemény habbá verjük. A citromok levét kifacsarju...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű