- 30 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 1 db tojás
- 1 dl vegyes virág méz
- 1 evőkanál margarin
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- őrölt fahéj
- szegfűszeg
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A formát (24 centiméter) kenjük ki vajjal. A lisztet és a sütőport keverjük egybe. A tojásokat keverjük habosra a cukorral, utána adjuk hozzá az...
Elkészítési idő: 20+35 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta összetevőiből 15-20 perces dagasztással kelt tésztát készítünk, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport /fahéjat/ a tej hozzáadásáv...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tejben felolvasztom a zsírt. Ha már nem túl meleg a tej, beleteszem a cukrot, majd az élesztőt belemorzsolom és hagyom felfutni. A liszthez hozzáadom a sót, majd hozzáöntöm a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű