- 30 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 1 db tojás
- 1 dl vegyes virág méz
- 1 evőkanál margarin
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- őrölt fahéj
- szegfűszeg
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1702126523619244&set=pcb.2098371867161143
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a cukorral meleg tejben felfuttatjuk. A liszt közepébe mélyedést csinálunk, abba beletesszük a sót, a tojásokat, a vajat, majd hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEzeket jól kikeverni,rum aromát kávéskanállal,jó kikeverni majdnem hólyagosra. cipót csinálni liszttel meghinteni letakarva duplájára keleszteni meleg helyen. Megkelt lisztezett d...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Nehéz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű